Generation Handball


Flott håndballfestival i Viborg 30.7.-4.8.

Generation Handball er et årlig internasjonalt stevne med innen- og utendørshåndball for unge mellom U10-U19.

Generation Handball er en festival som inneholder håndballturneringer, sosialt samvær, samt møte med nye kulturer.Som en del av Viborg Kommunes eventstrategi støttes

Generation Handball økonomisk av kommunen de neste tre år.

Generation Handball skal vokse, og målet i 2018 er 3 000 deltagere. Vårt mål på sikt er 10 000 deltagere.


Fakta
Generation Handball er en håndballfestival for unge mellom U10 – U19. Spill selv, ta med familien og møt noen av verdens største håndballstjerner.
Generation Handball er et internasjonalt håndballstevne for håndballspillere fra hele verden. Barn og unge samt deres familie vil fremover ha mulighet for å delta i den internasjonale håndballfestivalen i Viborg – en av Danmarks vakreste byer.

I perioden 30. juli – 4. august avholdes Generation Handball for fjerde gang. Den første håndballfestivalen var en stor suksess med mange positive tilbakemeldinger, og vi gleder oss derfor til å by enda flere håndballelskere velkommen til Viborg sommeren 2018.
Eventområdet blir bygget ut, slik at man kan delta på enda flere aktiviteter gjennom uken.


Turnerings- og festivalplassen
Generation Handball er et innen- og utendørsstevne på et helt unikt lukket området. På selve turnerings- og festivalplassen kan du bl.a. finne 10 utendørsbaner, 5 innendørsbaner, 2 beach håndballbaner, spisesteder,underholdning, butikker, eventområde med forskjellige aktiviteter, diskotek, VIP-leder lounge, sportscafè, teltby,innendørs overnattingsmuligheter og mye mer. Turnerings- og festivalplassen ligger dessuten like ved siden av sentrums mange butikker, så der er rik mulighet for også å gå på oppdagelsesferd i Generation Handballs hjemby. Kort fortalt: Generation Handball er en håndballby midt i Viborg med alt innenfor rekkevidde.

Møt stjernene
Generation Handball er mer enn kun en håndballturnering. Generation Handball 2018 vil by på en treningsturnering med landslag og ligaklubber. Det gir deg mulighet til å møte noen av de største håndballstjernene.

For hele familien
Med flere forskjellige overnattingsmuligheter er det også en mulighet til å ta med hele familien til Viborg og dele de store opplevelsene.

Innen påmeldingsfristen har mange deltagende lag fra Generation Handball 2017 allerede meldt seg på til Generation Handball 2018. Det er vi svært glade for, og Generation Handball håper å se svært mange håndballspillere fra hele verden til en stor håndballfestival. Meld dere på til Generation Handball i dag – vi gleder oss til å by alle velkommen til noen gøye, sportslige og festlige håndballdager.


Klasser

Klasser både for jenter og gutter:

Aldersgrupper og spilletid
U-10 2008/2009. Spilletid: 2 x 15 minutter
U-12 2006/2007. Spilletid: 2 x 15 minutter
U-14 2004/2005. Spilletid: 2 x 15 minutter
U-16 2002/2003. Spilletid: 2 x 20 minutter
U-19 1999/2000/2001. Spilletid: 2 x 20 minutter


Eventplassen
Generation Handballs unike eventplass er bygget opp i samarbeide med Tress og vrimlet av liv hver eneste dag under Generation Handball 2016. Det ble klatret på utendørs fitness-stativer, spilt bordfotball, kjempet i hinderløyper og mye annet. Suksessen blir gjentatt i 2017, hvor eventsonen også blir bygget ut med nye aktiviteter.
Samtidig byr plassen på et hyggelig miljø, der det er mulighet for å nyte en kopp kaffe eller andre forfriskninger mellom de mange spennende kampene.

Eventplassen er plassert midt på Generation Handball-området og er det som forbinder de mange overnattingsstedene, hallene og spisestedene. Samtidig ligger plassen sentralt i Viborg med gåavstand til de mange muligheter Viborgs sentrum inneholder.


Media
Innkvartering
Overnatting

Generation Handball kan tilby en rekke forskjellige overnattingsmuligheter.  Lagene kan velge mellom skoler, haller, på kollegier eller Generation Handballs hyggelige teltby.

Velger man å bo i den store teltbyen, vil man bli innkvartert i telt som er utstyrt med gulv og møbler, og som er så store at et helt lag kan bo i ett telt – en meget behagelig oghyggelig overnattingsform. Det er også overnatting i lokaler på stadionområdet og værelser i den store kollegieby hvor Via University College bl.a. finnes – det ligger sentralt plassert på festivalplassen. Dessuten benytter vi også skoler i nærheten av håndballbyen i kort gå-avstand fra festivalplassen.


Unikt for Generation Handball er at alt foregår på et lukket område plassert nær sentrum, hvor man kan gå til alle 
aktiviteter. Felles for alle overnattingsstedene er derfor at de er plassert i festivalområdet, og alle vil derfor hele uken befinne seg i hjertet av håndballfestivalen.


Priser
Priser 2018

Generel info om Generation Handball


Holdgebyr:
U-12, U-14, U-16 og U-19 holdgebyr a 2.000 DKK -
U-10 holdgebyr a 995 DKK

Det får du
- Hvert hold kan medbringe en træner gratis/uden gebyr
- Alle hold får 15 måltider fra d. 30. juli (første måltid er aftensmad) til d. 4. august (sidste måltid er frokost)
- Mindst seks kampe i løbet af ugen. U-10, U-12 og U-14 spiller udendørs, mens U-16 og U-19 spiller indendørs
- Ekstra beachhåndboldturnering (gratis deltagelse)
- Aktiviteter og events for eksempel diskoteker, Friendship Parade, teamaktiviteter, gratis adgang til swimmingpools, gratis bowling, spilleområde, casino- og pokeraften (18+ år), Friendship night for trænere og ledere - og meget mere
- Præmier til første- og andenpladsen i A- og B-slutspillet
- Gratis entré til showkampe med international seniorhold
- Rabat på tur til Djurs Sommerland
- Fede tilbud med appens deals

Generation Handballs overnatningspakker (betalingsfrist d. 1. juni 2018) 

Generation Handball EXTRA VIP all inclusive
Overnatning i EXTRA VIP-værelser med senge eller køjesenge inkl. dyne/sovepose, pude og sengetøj- Dobbeltværelse a 2.495 DKK pr. person- Enkeltværelse a 4.990 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning a 255 DKK

Generation Handball VIP all inclusive Overnatning i VIP-værelser med senge eller køjesenge inkl. dyne/sovepose, pude og sengetøj- Dobbelt- eller tripleværelser a 1.995 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning a 195 DKK

Generation Handball X-Large all inclusive Overnatning i værelser med madras/luftmadras på gulvet inkl. dyne/sovepose, pude og sengetøj- 5-10 personers-værelse a 1.795 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning a 175 DKK

Generation Handball Medium all inclusive Overnatning i skoleklasseværelse eller sportshal inkl. madras/luftmadras på gulvet, dyne/sovepose, pude og sengetøj- 1.495 DKK pr. person
- Ekstra nat inkl. tre måltider og overnatning a 150 DKK


Program
Mandag 31. juli
Stevne- og festivalplassen åpner. Lag fra hele verden ankommer Viborg for å bli innkvartert i teltbyen eller på skoler og i haller. Denne dagen er det rik mulighet til å utforske festivalplassen, samt resten av Viborg by.

Tirsdag 1. august
Turneringen starter tirsdag morgen. Allelag spiller kamper i det helt unike GenerationHandball området, så alle kamper spilles tett på hverandre. Tirsdag kveld møtes vi til åpningsseremoni. Det blir en super fest når Generation Handball 2017 åpnes med musikk og underholdning i særklasse.

Onsdag 2. august
Turneringen fortsetter i løpet av dagen,og om kvelden kan man møtes på diskoteket. Det vil være to diskoteker –oppdelt i aldersgrupper. Denne kvelden åpner også VIP-loungen – en lounge for alle trenere og ledere.


Torsdag 3. august
I løpet av dagen spilles kamper rundt på plassen, og om kvelden er det igjen mulighet til å gå på Generation Handball-diskoteket og møte de andre spillerne.Torsdag er også kvelden for den storebanketten, der trenere, dommere, ledere og profesjonelle spillere kan møtes til en god middag og utveksle håndballerfaringer.

Fredag 4. august
Dette er dagen der finaleplassene fordeles, og dagen der noen lag derfor spiller de siste kampene. Det er ingen tvil om at det blir kjempet til det siste, og når den siste fløyte har stilnet, møtes alle til den store avslutnings kvelden der en hel ukes håndballfest skal rundes av med stil. Finaler for U19 og U23.

Lørdag 5. august
Lørdag er den store finaledagen der de siste lagene kjemper om medaljene før premieoverrekkelse og offisiell avslutning av Generation Handball 2017 Så er det hjemreise for alle lag – og på gjensyn i 2018.


Forespørsel

Dato:


30.07 - 04.08 . 2018


Påmeldingsfrist:


01.05 . 2018


Kart:

«Tilbake